centrale Buderus

Academia Buderus

Partenerii Buderus-Bosch iau note mari la Academie?!
www.academia-buderus.ro

Buderus, marca termotehnica de top a concernului Robert Bosch, a lansat anul trecut(2009) un concept unic de scolarizare pe piata de termotehnica din România – ACADEMIA BUDERUS. Desfasurata in perioada 1 iunie – 19 iulie si, respectiv, 31 august – 30 noiembrie 2009, Academia Buderus reprezinta un stagiu de pregatire profesionala exclusiv on-line, destinat personalului tehnic si de vanzari(si nu numai), cu responsabilitati in proiectarea si ofertarea sistemelor de încalzire Buderus si urmareste sa ajute partenerii Buderus sa raspundă rapid, corect si complet la întrebarea: Ce sistem de incalzire se potriveste cel mai bine clientului meu?.
Astfel, 31 de orase si 145 de angajaţi ai partenerilor Buderus participa la aceasta scolarizare unica in Romania, asigurandu-se astfel ca vor avea un personal instruit, ceea ce le confera un avantaj competitiv esential. Buderus anunta faptul că peste 60% dintre „studentii” Academiei Buderus au înregistrat în mod constant rezultate foarte bune, cu note de peste 8.
Pe langă sesiunile de scolarizare traditionale, sustinute de specialistii Buderus, cat si de celelalte firme din domeniu, noutatea si unicitatea Academiei Buderus consta in faptul ca reprezinta singura scolarizare on-line oferita de o companie de termotehnica din Romania, fiind realizata printr-o platforma interactiva si flexibila de obtinere sistematica a materialelor informative. Cu toate ca Academia-Buderus s-a adresat initial noilor distribuitori Buderus si angajatilor noi ai partenerilor Buderus existenti, scolarizarea s-a bucurat de un mare succes si printre angajatii vechi din cadrul firmelor partenere, care au fost foarte interesati de informatiile despre noile produse si tehnologii Buderus, precum si de solutiile tehnice variate si personalizate abordate in cadrul cursurilor. Stagiul are drept scop pregatirea angajatilor partenerilor Buderus, in vederea propunerii unor sisteme complexe de incalzire si realizarea unor oferte comerciale personalizate nevoilor clientilor finali. Astfel, se doreste a veni si mai bine in intampinarea solicitarilor consumatorilor finali, care sunt din ce in ce mai informati si pretentiosi in alegerea sistemului de încalzire potrivit.
Astfel, Academia Buderus presupune scolarizarea pe 19 teme structurate in 19 cursuri separate, grupate in 2 sesiuni, una de vara si a doua de toamna/iarnă. Parcurgerea temelor celor 19 cursuri axate pe produse si sisteme de incalzire are loc prin studiu individual, iar evaluarea cunostintelor acumulate de studentime se desfasoara saptamânal, printr-un test grila, cu corectarea si aflarea instantanee a notelor obtinute. Rezultatele cele mai bune sunt premiate, iar la final, „absolventii” obtin o diploma de participare la Academia Buderus.

Datorita faptului ca scolarizarea se desfasoara pe o platforma electronica, Academia Buderus s-a dorit a fi un instrument atractiv si flexibil, ce ofera angajatilor partenerilor Buderus o specializare in plus, fara a fi ingraditi de timp, spatiu sau aspectul financiar.

Informatiile complete au fost preluate de pe www.bosch-press.com

3 Comments

 1. Baicu Marian says:

  Buna ziua !
  Am cumparat in anul 2005 o centrala termica:
  Buderus /Logamax U 012-28 K /2005 Cod 00055115.
  Pana in acest moment nu am pus-o in functie.
  Acum doresc sa o pun in functie ,dar nu mai gasesc factura si certificatul de garantie al centralei .
  Am rugamintea sa ma indrumati cum pot intra in posesia unui certificat de garantie pentru a o pune in functie.
  Va multumesc!

 2. daniel b. says:

  buna ziua,
  detin o centrala buderus gb 112 de 60 Kw la o casa de circa 400 mp.
  problema este primavara si toamna cand se reduce debitul in majoritatea caloriferelor cu capuri termostatice se creaza o presiune mare in instalatie mai ales pe tur si se aude vuiet in calorifere.
  vreau sa stiu daca pot monta o pompa alpha.
  multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>