centrale Buderus

Care este cea mai buna centrala pe lemne cu gazeificare ? Raspuns sondaj

Care credeti ca este cea mai buna centrala pe lemne cu functionare pe principiul gazeificarii ? In urma sondajului realizat pe site-ul nostru in intervalul 01.02.2010 – 01.02.2011, 550 de utilizatori / vizitatori unici au votat si a rezultat urmatorul Top Centrale Lemne Gazeificare:

1. Buderus Logano ………….. 176 voturi…… 32,00%
2. Arca Aspiro ……………….. 159 voturi…… 28,90 %
3. Viessmann Vitolig ………… 76 voturi…… 13,82 %
4. Unical Airex ……………….. 47 voturi……   8,55 %
5. Bosch SolidJunkers ……. 47 voturi…..   8,55 %
6. Hoval Agrolyt ……………… 33 voturi……   6,00 %
7. Altele …………………………. 12 voturi ……. 2,18 %

In acest sondaj au fost luate in calcul cazanele / centralele termice pe care eu le-am considerat de top, de o calitate tehnica deosebita. Sper sa nu se supere pe mine ceilalti producatori pe care nu i-am inclus in acest sondaj. Sondajul este cat se poate de corect si voi publica in curand si rezultatul celorlalte 2 sondaje pe care le avem in curs de finalizare, cu urmatoarele intrebari:
1. Care este echipa de fotbal pe care ati vrea sa o sponsorizeze Buderus in Romania?
2. Care este cea mai buna centrala termica murala conventionala de apartament?

Puteti sa votati si dvs accesand site-ul nostru www.centrale-buderus.com.ro . Pentru fiecare intrebare in parte se poate vota o singura data de pe acelasi IP.

7 Comments

 1. Marin says:

  Arca Aspiro este fara discutie cea mai buna centrala pe lemne cu gazeificare, in special modelul Inox

 2. un oarecare says:

  Arca nr 1, Unical tot nr 1 (acelas producator) ,vissmann nr 2 ,Hoval nr 3 ,nr 4 Junkers Bosch sau Buderus (este una si acceas doar culoarea e alta si sigla)- anul acesta 2012 Buderus este un Atmos albastru.

 3. geo says:

  Visman,orlan,arca si altele

 4. Adrian Bojescu says:

  este curios ca din acest sondaj lipseste Atmos…

  1. Bogdan says:

   Cred ca si Atmos are un renume. Vad ca cea mai ieftina in Ro e la 6.500ron, aici in CZ (cum ar veni de la repr producatorului in Cehia) preturile sunt cu 20-25% mai mici…pleaca de la 4.200 ron. Se merita sa o cumpar direct din Cehia?

 5. filipctin says:

  doresc sa cumpar un cazan pe peleti volum casa 270m am cazan dacon 39 pe lemne si inelul de la gaura de inchidere deschidere sa fisurat si pierde apa nu am gasit pe nimeni sa o repare

 6. filipctin says:

  inchidere deschidere a clapetei de fum sa nu iasa afara pe usa cazanului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>